BM sigortam

Mehmet Keskin

İletişim Bilgiler

Voorkom financiële schade & voor deskundig advies bij BM sigortam!

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vergelijken van verzekeringen. Volgens ons gaat het vergelijken van verzekeringen verder dan alleen de premies die verzekeraars rekenen onder elkaar zetten, zo is ook het vergelijken van de voorwaarden erg belangrijk. Maar de kern blijft persoonlijk contact. We leren jou kennen en zorgen dat we je altijd van het beste advies voorzien.

Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden aan verzekeraars. Om je keuzemogelijkheden te bieden, werken wij wel samen met veel verzekeraars. De verzekeraars hebben namelijk verschillende plus- en minpunten. Door een ruim aanbod aan verzekeraars kunnen wij je de verzekeringen aanbieden die het beste bij jou en het risico passen.

Missie
Wij willen dat iedereen met een veilig gevoel heeft over zijn of haar bezittingen. Als er iets gebeurt, doen wij er alles aan om te zorgen dat u daar minimaal de lasten van ondervindt.

Visie
Voorkomen is beter dan genezen. Toch kan het zo zijn dat schades voorkomen. Wij stellen ons voor dat al uw zorgen door ons worden weggenomen, zeker op de meest lastige momenten.

Onze handelsnamen..

Adres Dr. Hub van Doorneweg 195 10th floor,
5026 RE Tilburg
Email directie@bmsigortam.nl
Web www.bmsigortam.nl
Telefon 013 – 467 52 67