Kennismaking VNO-NCW en HOTIAD


Eind januari vond de eerste kennismaking plaats tussen de Nederlands-Turkse Ondernemersvereniging HOTIAD en de grootste ondernemersorganisatie van Nederland VNO-NCW. Bij VNO-NCW zijn zo’n 115.000 ondernemingen aangesloten. Gezamenlijk vertegenwoordigen deze ondernemers 90 procent van de werkgelegenheid in Nederland.
De dönerzaak voorbij (De Telegraaf)

Nederlands-Turkse ondernemers in ons land bundelen steeds vaker hun krachten en bestormen inmiddels allerlei sectoren.
„Er zijn nu 25.000 ondernemers met een Turkse afkomst. In iedere familie heb je wel iemand met een eigen zaak”, zegt voorzitter Hikmet Gürcüoglu van de Nederlands-Turkse ondernemersvereniging Hotiad in een gesprek met deze krant. „En dat zijn niet alleen maar groentewinkels of dönerzaken. Notarissen, advocatenkantoren, de zuivelindustrie, en de transport- en logistiek. Nederlands-Turkse ondernemers zijn overal terug te zien.”
Foto-Impressie HOTIAD SUMMIT 2015

Het HOTIAD SUMMIT 2015 georganiseerd door de Nederlands-Turkse ondernemersorganisatie HOTIAD op 17 april 2015 in Sociëteit De Witte te Den Haag. Klik hier voor een foto-impressie van dit event.
Video’s HOTIAD SUMMIT 2015

De economische groei in Turkije werpt zijn vruchten af in Nederland. Veel Turkse ondernemers uit Turkije investeren graag in Nederland. De Nederlandse ondernemers investeren al jaren in Turkije. Door de snel groeiende mobiliteit zal het investeren voor ondernemers in deze twee landen alleen toenemen. Voorzitter VNO-NCW Hans de Boer en Vicepremier van Turkije Numan Kurtulmuş zijn keynote sprekers van dit SUMMIT. Bekijk hier de video’s van het HOTIAD SUMMIT 2015.  

Terugblik op succesvolle HOTIAD Summit 2015


De Nederlands-Turkse ondernemersorganisatie, HOTIAD, organiseerde in de afgelopen dagen een conferentie in Sociëteit De Witte in Den Haag met als onderwerp “Nederland en Turkije, ondernemers zijn de bruggenbouwers.”
Hans de Boer: “Turkije lacht om groeicijfers Nederland; Turkse ambitie nodig”

Hans de Boer voorzitter van VNO-NCW vertelt tijdens het HOTIAD SUMMIT in het gebouw van Sociëteit De Witte in Den Haag over de handelsrelaties tussen Turkije en Nederland.
HOTIAD Summit 2015 (NETUBA)

Dutch-Turkish business association, HOTIAD, organized in a conference in Society De Witte in The Hague with the topic “The Netherlands and Turkey, entrepreneurs are the bridge builders.” The conference was attended by people from the business world. Delegates from Turkey were present with the Turkish Deputy Prime Minister Numan Kurtulmuş and Naci Koru, Deputy Foreign Minister of Turkey.
Twitter
LinkedIn
Email
Share
Tweet
Forward