Meram Restaurant

Erdogan Yuce

İletişim Bilgiler
Meram Restaurant heeft haar eerste vestiging geopend in Amsterdam Oost in 1999. In 2006 heeft Meram haar tweede vestiging in Rotterdam West mogen openen. In 2009 breidde Meram haar kring uit met Meram Lounge in Amsterdam Zuidoost. Een jaar later kwam de vierde filiaal in Rotterdam Zuid. Nog een jaar later, in 2011, opende Meram haar vijfde filiaal in Amsterdam West. In 2012 had Meram de genoegen om Meram Café te openen, dit is de zesde filiaal en is gevestigd in Amsterdam Oost.

De wijze waarop Meram Restaurant invulling geeft aan de Turkse keuken en gastvrijheid deelt met haar gasten is uniek in Nederland. Naast een grote variëteit aan authentiek Turkse gerechten staat een avondje Meram ook garant voor oprechte gastvrijheid.

De naam Meram is afkomstig van een streek in de provincie Konya, gelegen in centraal Anatolië. De streek Meram staat bekend om haar mooie landschap. Geen wonder dat het een geliefde plek is voor velen om tot rust te komen. De betekenis van het woord Meram staat voor een wens of verlangen. Met de Meram beleving worden deze wensen en verlangens beantwoord, de naam behelsd goed wat haar doel is.

Meram streeft met haar vernieuwingen een voorbeeld voor de restaurantbranche te zijn. Meram is constant in contact met vaklieden in Turkije die al meer dan 50 jaar dit vak met hart en ziel uitoefenen. Door te werken met verse producten van kleine lokale leveranciers, biedt de keuken u ‘persoonlijke’ gerechten. Meram hecht veel aan de mening van haar klanten, en brengt dit in uiting binnen haar concept. Namens mijn collega’s en de vrienden van Meram wil ik u uitnodigen om de Meram beleving te ervaren.

Adres Meer en Vaart 175
1068LA Amsterdam
İleti e.yuce@meram.nlk.saygi@meram.nl
Web  www.restaurantmeram.nl
Telefon
Faks